Nieuws

webdesigner antwerpen

webdesigner Antwerpen. Contacteer O-Design om een website te laten maken in Antwerpen


webdesigner antwerpenBen je op zoek naar een webdesigner te Antwerpen ? O-design ligt in het centrum van Antwerpen en wij komen graag naar je toe om je nieuwe website te bespreken.

Voor beginnende ondernemers hebben wij een speciale formule om op een goedkope manier toch een degelijke website te leveren. Contacteer ons voor meer info!

O-design is niet alleen webdesign! Wij zorgen ook voor een goede ranking van je website in google zodat je veel bezoekers krijgt. Zeg nu zelf… Wat ben je met een mooie website als niemand hem vindt ?

O-Design / Webdesigner Antwerpen zorgt voor een combinatie van cutting edge design met een goed uitgekiende search engine optimization.

 

  

Kosten website bij O-Design / Webdesigner Antwerpen

webdesigner Antwerpen

Webdesigner te Antwerpen

Een mooie, degelijke website hoeft niet duur te zijn! Voor 500 euro heb je reeds een tip-top website die goed scoort in de Google rankings. Inbegrepen in de prijs zitten drie webpagina’s, wat voor de meeste kmo’s en starters reeds genoeg is. Meestal bevat de site dan een homepage met een voorstelling van jouw bedrijf. Een contactpagina met een invulformulier of een kaartje van Google en dan is er nog een extra pagina waarop je de content van jouw keuze kan laten plaatsen. Dit kunnen bijv. foto’s van jouw projecten zijn, een portfolio of een nieuwspagina. De mogelijkheden zijn eindeloos. Indien u meer pagina’s wenst kan dit natuurlijk ook! Bekijk onze handige tabel en bereken hoeveel jouw website bij O-Design – Webdesigner Antwerpen nu precies zou kosten.

 

Op zoek naar een Webdesigner te Antwerpen? O-Design bellen!

 

 

 

Wij werkten in het verleden reeds succesvol samen met volgende partners:

Webdesigner Antwerpen of grafisch ontwerper Antwerpen ?

webdesigner antwerpen

Webdesigner Antwerpen

Je kan bij O-Design niet alleen terecht voor degelijke websites. Wij hebben ook een jarenlange ervaring in grafisch ontwerp voor de verpakkingsindustrie, ontwerpen van logo’s, 3D animatie en opmaak van magazines of flyers. Neem ook eens een kijkje op onze grafisch ontwerp pagina.

Leave a Reply