Ozon Webdesign in de krant!

with Geen reacties

Op vrijdag 12 mei pakte de krant De Morgen uit met een artikel over het 25-jarig bestaan van het legendarische Antwerpse platenlabel Bonzai Records. Als jarenlang grafisch ontwerper en door onze  intense samenwerking met dit fantastische cult-label waren wij natuurlijk nieuwsgierig. Buiten een mooi artikel over de enorme invloed die dit label gehad heeft op de hedendaagse dance-muziek werd er ook aandacht besteed aan de grafische kant van de zaak en de ontwerpen van de platen- en cd hoezen en merchandising die tot ver buiten onze landsgrenzen geadoreerd werd en een ware rage op gang bracht. De foto op de voorpagina van de krant bevat dan ook een zogenaamde “white label” hoes die door ons ontworpen werd. Verder deden wij ook nog het ontwerp van honderden cd-hoezen voor oa. “Push” (die met de single “Universal Nation” op nummer één stond in the greatest switch van Studio Brussel, een top honderd van de beste dansplaten aller tijden), Yves De ruyter, discotheek Zillion, discotheek Boccaccio, Illusion en vele andere grote namen uit de dance wereld.

Lees hier het volledige artikel.

Wenst u meer info over onze grafische ontwerpen, aarzel dan niet ons te contacteren of bekijk onze grafische portfolio! Liever een website laten maken ?

Geef een reactie