Wij maken cutting edge design met juist dat tikkeltje méér dat je nodig hebt om je klanten op een frisse manier te bereiken.

Ons werk voedt het succes van uw bedrijf door een duidelijke communicatiestrategie en de kracht van gedurfde creatieve ideeën.

Bij Ozon webdesign kan je niet alleen jouw website laten maken, wij hebben ook reeds een jarenlange ervaring als grafisch ontwerper in package designadvertenties, opmaak van brochuresaffichesfolders en boeken.

Wij maken logo-, merkidentiteits-, grafisch ontwerp-, webdesign-, digitaal ontwerp- en advertentieconcepten die uw unieke verhaal onder woorden brengen aan uw publiek. Wij ontwerpen voor: luxe, lifestyle, scholen, bedrijven, organisaties en startups.

Wij werken ook met startups. We maken hun verhaal en helpen hen om contracten met klanten te sluiten.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”All images”]


website laten maken ?


Prijzen webdesign


Webdesigner Antwerpen

Merkidentiteit

Uw merkidentiteit is niet wat u zegt dat het is, het is wat ‘zij’ zeggen dat het is. Het is geen logo-ontwerp of een slogan. Het is als een verhaal geboren en leeft voort als een belofte. Als freelance grafisch ontwerper in Antwerpen is mijn passie om mijn klanten te helpen hun verhaal te vinden en hen vervolgens de middelen te geven om het creatief en visueel aan hun publiek te communiceren.

Logo ontwerp

Een goed logo-ontwerp is er een dat eenvoudig, gedenkwaardig, aanpasbaar en tijdloos is. Als professioneel  grafisch ontwerper in Antwerpen verkennen wij de sterkste logo-ontwerpideeën en visuele associaties die werken om over te brengen wie je bent en waar je voor staat.

Package Design

Net zoals uw logo de eerste indruk van uw onderneming is, is uw verpakking de eerste indruk van uw product. Het is uw merkverhaal en reclame die beide samenwerken (‘packvertising’). Als professioneel freelance verpakkingsontwerper ontwerpen wij een dummy om te laten ervaren hoe het voelt en hoe het eruit zal zien.

Advertising

Goede reclame grijpt de aandacht van het publiek, of dat nu via traditioneel grafisch ontwerp is (reclameborden, posters), digitaal ontwerp (micro-sites, banneradvertenties), televisie of elk ander medium. Wanneer we elke dag in de automatische piloot rondzwerven, kan een geweldig advertentieconcept ons even laten stilstaan en ons laten glimlachen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van zinvolle en zeer creatieve advertentiecampagnes voor print en digitaal.

Print & Digital Marketing

Het werk stopt niet bij de lancering van een nieuwe identiteit. Uw publiek wil op de hoogte blijven van wat er gaande is en u moet hen het hele jaar door geïnteresseerd te blijven. Wij werken regelmatig aan brochureontwerp, banneradvertentieontwerp, het ontwerpen van bestemmingspagina’s en sociale marketingcontent voor alle soorten klanten, van startende ondernemers tot overheidsorganisaties.

User Experience (UX) ontwerp

UX-ontwerp is de kunst van het creëren van producten en omgevingen die zinvolle en persoonlijk relevante ervaringen bieden. Wij besteden veel tijd aan het maken van een goede gebruikerservaring, net zoals wij weten dat de gebruiker veel tijd zal besteden aan het verkennen van de ervaring, of die ervaring nu een winkel- of restaurantinterieur is, een premium of complex verpakkingsontwerp, een websiteontwerp of app ontwerp.