Zuurstof voor jouw onderneming.

Kosten website laten maken

Je hebt beslist om een website te laten maken. Nu volgt de zoektocht naar een goed webdesign-bureau. Je wil natuurlijk niet enkel een website die mooi oogt, maar ook praktisch is en vooral ook: De ontwikkeling moet passen in je budget. Op de meeste websites van webontwikkelaars blijft men nogal vaag wat de prijs betreft.

Wij begrijpen echter dat het belangrijk is voor jou om toch al een richtprijs te hebben. Daarom hebben wij hieronder een tabel met de mogelijkheden en prijzen gezet. Heb je toch nog vragen in verband met de kostenvan jouw website? Aarzel niet ons te contacteren. Een website laten maken? kijk snel op onze homepage.


 

Kosten Website Basic


Het perfecte instapmodel voor de startende zelfstandige of KMO. Mooi ontwerp aangepast aan uw huisstijl. De website omvat een drietal pagina's. Meestal is dit een homepage, een contactpagina en nog een pagina zelf te kiezen zoals bijv. een portfolio of aangeboden producten.


 Makkelijk later uit te breiden met extra pagina's


 WordPress CMS systeem.


 Volledig responsive, dus mobielvriendelijk.


 Standaard SEO wordt toegepast, dus hoog scoren in Google.


3 pagina's : Homepage, contact, en een pagina naar keuze.


499 €

Kosten Website Pro


Onze meestgevraagde formule. Een website op maat met ongeveer een tiental pagina’s. Uiterst verzorgde lay-out in de stijl van uw bedrijf. Foto’s worden extra gephotoshopt, er wordt extra aandacht besteed aan SEO en er worden extra plugins geïnstalleerd. Kortom, de ideale website voor de kmo.


 Makkelijk later uit te breiden met extra pagina's


 WordPress CMS systeem.


 Volledig responsive, dus mobielvriendelijk.


 Standaard SEO wordt toegepast, dus hoog scoren in Google.


 10 pagina's in plaats van 3 t.o.v. Website Basic.


1100 €

Website Extended


Deze formule bevat alles van de formule “website pro” maar met extra modules zoals een klantenforum of webshop. Uiteraard wordt hier ook veel aandacht besteed aan SEO en snelheid voor een optimale gebruikers-ervaring. U krijgt ook een opleiding voor het zelf aanpassen van de webshop.


 Makkelijk later uit te breiden met extra pagina's


 WordPress CMS systeem.


 Volledig responsive, dus mobielvriendelijk.


Standaard SEO wordt toegepast, dus hoog scoren in Google.


Integratie van extra tools zoals een webshop of een forum.


1999 €


 

kosten website laten maken

  100 % tevreden klanten.
 

  Goede vindbaarheid in de Google rankings doordat wij standaard op al onze sites SEO toepassen.

 Je kan zelf jouw website aanpassen.

 Doorgedreven dienst naverkoop.


 

Kosten website laten maken?

Check onze tabel hierboven.

Bij Ozon Webdesign gaan we prat op de gebruikerservaring. De bezoeker moet een aangenaam gevoel krijgen wanneer hij met jouw bedrijf in contact komt. Door onze jarenlange ervaring en onderzoek naar usability wordt jouw website een plek waar je bezoeker snel de gezochte informatie kan vinden en aangezet wordt tot een eerste contact of aankoop. Wij proberen ook de kosten website laten maken zo laag mogelijk te houden. Dit kunnen wij doen door het gebruik van een CMS systeem dat zijn diensten qua usability reeds lang bewezen heeft.

Wenst u een website te laten maken op basis van een CMS? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kosten website laten maken liggen bij ons lager dan bij de meeste webdesign bureaus. Reden? De meeste van onze websites worden gemaakt op basis van WordPress. Dit omdat de gebruiksvriendelijkheid voor jou als gebruiker dan veel groter is. Je krijgt van ons een login en paswoord en een duidelijke handleiding zodat je later nog zelf aanpassingen kan maken moest dit nodig zijn. Dit houdt in dat je zelf foto’s kan toevoegen, teksten kan schrijven, adres of telefoon veranderen en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos! Indien je zelf geen tijd hebt om aan jouw website te werken nemen wij dit uiteraard ook graag voor jou uit handen.

Vermits wij met een CMS werken is het mogelijk om de kosten om jouw website te laten maken laag te houden en toch hoogstaande kwaliteit en design te bieden. Elke website wordt qua lay-out en kleur aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf. Je stuurt ons gewoon jouw logo en teksten door en indien mogelijk enkele foto’s en wij zorgen voor een state-of-the-art website! Indien je zelf nog geen foto’s van jouw producten of bedrijf hebt kunnen wij dit makkelijk voor jou oplossen. Je kan kiezen uit miljoenen foto’s uit onze uitgebreide databank van professionele foto’s zodat jouw website dat beetje extra krijgt. Een website laten maken ? Dat doe je met O-Design!

Bel ons:
Directions