Zuurstof

voor jouw onderneming

kosten website laten maken

Vraag je jezelf af wat de kosten zijn om een website te laten maken? Bij Ozon Webdesign beseffen wij maar al te goed dat u als ondernemer graag op voorhand weet waar u aan toe bent. Daarom hebben wij een zeer duidelijke prijssetting. Deze kan u terugvinden in onderstaande tabellen.
website laten maken

Kosten Website Basic


Het perfecte instapmodel voor de startende zelfstandige of KMO. Mooi ontwerp aangepast aan uw huisstijl. De website omvat een drietal pagina’s. Meestal is dit een homepage, een contactpagina en nog een pagina zelf te kiezen zoals bijv. een portfolio of aangeboden producten.


 Makkelijk later uit te breiden met extra pagina’s


 WordPress CMS systeem.


 Volledig responsive, dus mobielvriendelijk.


 Standaard SEO wordt toegepast, dus hoog scoren in Google.


3 pagina’s : Homepage, contact, en een pagina naar keuze.


699 €

Kosten Website Pro


Onze meestgevraagde formule. Een website op maat met ongeveer een tiental pagina’s. Uiterst verzorgde lay-out in de stijl van uw bedrijf. Foto’s worden extra gephotoshopt, er wordt extra aandacht besteed aan SEO en er worden extra plugins geïnstalleerd. Kortom, de ideale website voor de kmo.


 Makkelijk later uit te breiden met extra pagina’s


 WordPress CMS systeem.


 Volledig responsive, dus mobielvriendelijk.


 Standaard SEO wordt toegepast, dus hoog scoren in Google.


 10 pagina’s in plaats van 3 t.o.v. Website Basic.


1299 €

Website Extended


Deze formule bevat alles van de formule “website pro” maar met extra modules zoals een klantenforum of webshop. Uiteraard wordt hier ook veel aandacht besteed aan SEO en snelheid voor een optimale gebruikers-ervaring. U krijgt ook een opleiding voor het zelf aanpassen van de webshop.


 Makkelijk later uit te breiden met extra pagina’s


 WordPress CMS systeem.


 Volledig responsive, dus mobielvriendelijk.


Standaard SEO wordt toegepast, dus hoog scoren in Google.


Integratie van extra tools zoals een webshop 


2199 €

Bij Ozon Webdesign gaan we prat op de gebruikerservaring.

De bezoeker moet een aangenaam gevoel krijgen wanneer hij met jouw bedrijf in contact komt. Door onze jarenlange ervaring en onderzoek naar usability wordt jouw website een plek waar je bezoeker snel de gezochte informatie kan vinden en aangezet wordt tot een eerste contact of aankoop.

Wij proberen ook de kosten website laten maken zo laag mogelijk te houden. Dit kunnen wij doen door het gebruik van een CMS systeem dat zijn diensten qua usability reeds lang bewezen heeft.

Wenst u een website te laten maken op basis van een CMS? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Kosten website laten maken liggen bij ons lager dan bij de meeste webdesign bureaus. Reden? De meeste van onze websites worden gemaakt op basis van WordPress. Dit omdat de gebruiksvriendelijkheid voor jou als gebruiker dan veel groter is.

Je krijgt van ons een login en paswoord en een duidelijke handleiding zodat je later nog zelf aanpassingen kan maken moest dit nodig zijn. Dit houdt in dat je zelf foto’s kan toevoegen, teksten kan schrijven, adres of telefoon veranderen en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos! Indien je zelf geen tijd hebt om aan jouw website te werken nemen wij dit uiteraard ook graag voor jou uit handen.

Vermits wij met een CMS werken is het mogelijk om de kosten om jouw website te laten maken laag te houden en toch hoogstaande kwaliteit en design te bieden.

Elke website wordt qua lay-out en kleur aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf.

Je stuurt ons gewoon jouw logo en teksten door en indien mogelijk enkele foto’s en wij zorgen voor een state-of-the-art website!

Indien je zelf nog geen foto’s van jouw producten of bedrijf hebt kunnen wij dit makkelijk voor jou oplossen.

Je kan kiezen uit miljoenen foto’s uit onze uitgebreide databank van professionele foto’s zodat jouw website dat beetje extra krijgt. Een website laten maken ? Dat doe je met O-Design!

 

Prijs website laten maken.

Hebt u toch nog vragen over de prijs website laten maken? Dan kan je ons natuurlijk contacteren op het nummer 0468 14 33 85 of via ons invulformulier.

website laten maken

  100 % tevreden klanten.
 

  Hoog scoren in Google

 

Zelf jouw website aanpassen.

 

 Doorgedreven dienst naverkoop.

Enkele klanten met een woordje uitleg.

Wij werkten reeds succesvol samen met volgende partners:

Ervaringen van gebruikers

De prijs van een website te laten maken was duidelijk op voorhand naar ons gecommuniceerd en dit was uiteindelijk ook wat op onze factuur terecht kwam. Niets dan lof dus voor het professionalisme en de eerlijkheid van onze webdesigner!

Sarah K, hoofd marketing


Wij hadden een eenvoudige website besteld en maakten ons een beetje zorgen over de kosten. Deze vielen uiteindelijk heel erg mee. We kregen meer dan wat we voor betaald hebben.

Mario, Antwerpen

Hoog scoren

Als bedrijf wil je jouw producten of diensten in de kijker zetten. Een goed gemaakte website is daar het beste marketing instrument voor. Bekijk het als een winkel met een etalage. Wanneer de winkel in een drukke straat gelegen is en er mooi uitziet zal de verkoop stijgen. Wanneer jouw website opvalt en hoog scoort in Google heb je dus meer een groter aantal potentiële klanten en een betere verkoop. Bekijk hier hoe wij via SEO jouw zichtbaarheid in de Google zoekresultaten kunnen verhogen.

Website laten maken Antwerpen

Ben je woonachtig te Antwerpen of opereer je vanuit Antwerpen en je wil een website laten maken ? Dan komen wij toch gewoon een keertje langs! Zo kunnen we samen de mogelijkheden bespreken en bekijken we wat wat jij specifiek jouw specifieke noden. Een website op maat van uw wensen dus. Bekijk snel onze pagina voor bedrijven uit Antwerpen of bezoek onze contactpagina

Kosten website laten maken

Het is belangrijk dat u op voorhand de kosten een website laten maken kent.  Daarom hebben wij een duidelijke tabel ontwikkeld. Hierop kan u perfect op voorhand de prijs van uw website inschatten. Zo staat u later niet voor verrassingen. Bekijk onze kostentabel.

Het leveren van mooie en duurzame groei voor onze klanten komt niet zomaar uit een hoekje.
Het vergt expertise, creativiteit, tijd en een zorgvuldige planning.
Bel ons:
Directions