Website laten maken

Ozon : Zuurstof voor jouw onderneming

Het is steeds belangrijker om gezien te worden. Het internet speelt hierin een grote rol. Daarom willen ook meer kmo’s een website laten maken.

Jouw website toont jouw merk online. Dit 24 uur op 24. En 7 dagen op 7. Hij representeert je bedrijf. Niet enkel rechtstreeks.

Ook voor mensen die hem toevallig vinden. Via een zoekmachine. Via sociale media. Een website laten maken ? Wij zetten jouw bezoekers om in klanten. Jouw omzet stijgt !

website laten maken

352

Goedgekeurde projecten

120

Terugkerende klanten

27

SEO Projecten

20

jaar ervaring

webshop laten maken

WordPress website laten maken

Vermits wij met een CMS werken is het mogelijk om voor een spotprijs toch hoogstaande kwaliteit en design te bieden.

 

Elke website wordt qua lay-out en kleur aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf. neem voor meer info een kijkje op website laten maken.

 

Je stuurt ons gewoon jouw logo en teksten door en indien mogelijk enkele foto’s en wij zorgen voor een state-of-the-art website! Indien je zelf nog geen foto’s van jouw producten of bedrijf hebt kunnen wij dit makkelijk voor jou oplossen. Je kan kiezen uit miljoenen foto’s uit onze uitgebreide databank van professionele foto’s zodat jouw website dat beetje extra krijgt.

 

Een website laten maken ? Dat doe je bij Ozon Webdesign!

Enkele klanten met een woordje uitleg.

Wij werkten reeds succesvol samen met volgende partners:

Enkele klanten met een woordje uitleg.

 De opbouw

Het belangrijkste: Een goed fundament. Hoe gaan we te werk ? Een degelijke website laten maken is niet zo eenvoudig.
Eerst zitten we samen. We bespreken wat jij juist verwacht. Dan wordt er gekeken. Waarom wil je een website laten maken? Wil je een website laten maken om te verkopen ? Een website laten maken voor naambekendheid ?  We zoeken welk platform het beste aansluit bij jouw wensen. We bepalen samen de uitstraling. Dan geven wij advies. Over het ontwerp. De te ondernemen stappen. Het aantal pagina’s. Aanpassen van de teksten. links naar Sociale media.  Het aantal foto’s. Eventueel fotobewerking. Er zijn legio mogelijkheden. Deze worden op maat van jouw bedrijf gecombineerd.

Uw website toont uw merk online. Dit 24 uur op 24. En 7 dagen op 7. Hij representeert je bedrijf. Niet enkel rechtstreeks.

Ook voor mensen die hem toevallig vinden. Via een zoekmachine. Via sociale media. Een website laten maken ? Wij zetten je bezoekers om in klanten. Jouw omzet stijgt !

 Onze Procedure

Je bezorgt voor elke pagina content. Wij gieten dit voor jou in een mooi ontwerp.

De website voldoet aan jouw wensen. Dan wordt een domeinnaam aangemaakt. Deze moet passen bij je bedrijf of core-business. Je krijgt je webruimte toegewezen. Je site wordt online gezet. Dit is onze standaardprocedure wil je een website laten maken.

 

 SEO

SEO is zoekmachine optimalistatie. Het is belangrijk dat mensen jouw website vinden. Wij passen standaard SEO toe op je site. Zo krijg je een hoge ranking in de zoekmachines. SEO is bij ons een vast onderdeel van een website laten maken. Wat houdt dit in ? Eerst en vooral mooie teksten. Deze passen we aan voor Google. Dan maken we SEO-vriendelijke urls. Links naar sociale media. Belangrijk zijn ook goede titels. Duidelijke info voor de lezer. Goede titels voor foto’s. We maken Links naar je site.

Ervaringen van gebruikers

Als Personal trainer vond ik het toch nodig om mijn eigen website te hebben zodat mensen mijn trainingsschema’s en voedingsschema’s online konden raadplegen. Groot was mijn verbazing toen ik uiteindelijk verschillende nieuwe klanten kon verwelkomen die mij gevonden hadden via Google

Steven De Roeck, Personal trainer

 


 

Jonathan stond steeds klaar voor ons wanneer wij een vraag hadden en heeft ons een degelijke opleiding gegeven om onze website zelf te kunnen beheren en aanpassen.

Milan Willems, Fotograaf

Het vergt passie, innovatie en een absolute doorzetting om een job af te maken totdat deze perfect is. Maar dit is de manier waarop Ozon Webdesign werkt. Een website laten maken of een webshop laten bouwen bij Ozon Webdesign is de beste keuze die u kunt maken.

Wervende Copywriting

Als een toonaangevend contentmarketingbureau weten we hoe we een website moeten maken die een siteclassificatie krijgt in de zoekmachines, conversaties start en conversies aanmoedigt. We begrijpen dat goede contentmarketing alles te maken heeft met de gebruiker. Je website moet de gebruiker aanmoedigen een product te kopen, een artikel te delen, een link naar een belangrijke pagina te maken of loyaliteit krijgen door hem een positieve site-interactie te bieden.

Onze contentmarketing is gericht op conversie, maar dat maakt het design niet minder geoptimaliseerd. We kunnen beide doen op een even hoge standaard. Lees verder om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw bedrijf optimaal te laten profiteren van de liefde van Google voor inhoud van hoge kwaliteit.

Waarom bij ons een website laten maken ? Als gerenommeerde webdesignstudio heeft Ozon webdesign sites gebouwd voor kleine en grote bedrijven in verschillende sectoren en industrieën. Of u nu een zelfstandige fotograaf of een groot e-commercebedrijf bent, onze op maat gemaakte webdesigndiensten zullen uw bedrijf katapulteren naar online succes.

Het is belangrijker dan ooit om een gedegen digitale aanwezigheid op het web te hebben. Voor elk bedrijf begint dat met een goed ontworpen, praktische website of webshop die bezoekers aanspreekt. Uw website is uw meest essentiële marketingtool, dus het moet perfect zijn. Bij Ozon Webdesign hebben we een passie voor het bouwen van aangepaste webapplicaties die functioneel en gemakkelijk te navigeren zijn, maar er ook mooi uitzien. 

Met behulp van stijlvolle concepten en gebruiksvriendelijke CMS-systemen creëren we verbluffende webpaginas die resultaten opleveren.  

Neem gerust eens een kijkje op onze website of aarzel niet om ons te bellen! Een website laten maken begint bij Ozon Webdesign.

Contacteer ons snel! Ozon webdesign, zuurstof voor jouw onderneming. 

Website voor 699 €? Bekijk kosten website laten maken

Bel ons:
Directions