Chrome start met het aanduiden van “onveilig” voor alle websites die niet via “https” gaan.

Google Chrome en https Vanaf juli markeert Google Chrome alle HTTP-sites als ‘onveilig’. Dit volgens een blogpost die vandaag is gepubliceerd door Chrome-beveiligingsproductmanager Emily Schechter. Chrome geeft momenteel een neutraal informatiepictogram weer, maar wanneer versie 68 van start gaat waarschuwt de browser gebruikers met een extra melding in de adresbalk. Chrome markeert momenteel sites met … Meer lezenChrome start met het aanduiden van “onveilig” voor alle websites die niet via “https” gaan.

Betaalbare website ? Fouten die veel gemaakt worden bij het ontwikkelen van een website

Betaalbare website nodig ? Bij O-Design beseffen we dat een website soms een extra kost kan zijn waar eigenlijk niet echt op gerekend is. Daarom bieden wij nu tijdelijk een zéér betaalbare basis website aan. Deze website bevat drie pagina’s. Meestal is dit een homepage, een contactpage en dan nog een extra pagina waar de … Meer lezenBetaalbare website ? Fouten die veel gemaakt worden bij het ontwikkelen van een website

Ozon Webdesign in de krant!

Op vrijdag 12 mei pakte de krant De Morgen uit met een artikel over het 25-jarig bestaan van het legendarische Antwerpse platenlabel Bonzai Records. Als jarenlang grafisch ontwerper en door onze  intense samenwerking met dit fantastische cult-label waren wij natuurlijk nieuwsgierig. Buiten een mooi artikel over de enorme invloed die dit label gehad heeft op … Meer lezenOzon Webdesign in de krant!

Website laten maken voor 499 Euro ? Wij doen het voor jou!

Website laten maken voor 499 Euro ? Wij doen het voor jou! Voor beginnende ondernemers is het soms moeilijk om veel middelen vrij te maken voor reclame. Nochtans is een goed functionerende website een goede manier om naambekendheid te krijgen en de verkoop van je product de hoogte in te jagen. Een website laten maken … Meer lezenWebsite laten maken voor 499 Euro ? Wij doen het voor jou!

5 redenen om je website te laten maken bij O-Design

Wij maakten in het verleden al tientallen websites en hebben dus een ruime ervaring op dit gebied. Wij luisteren naar uw wensen in een persoonlijk gesprek en dragen er zorg voor dat uw website perfect aansluit bij uw bedrijf. Uw website is niet veel waard wanneer men hem niet kan vinden in de Google resultaten. … Meer lezen5 redenen om je website te laten maken bij O-Design

Bel ons:
Directions