Website laten maken Antwerpen

Zuurstof voor jouw onderneming

Bel: 0468 14 33 85

Wanneer u een website wil laten maken hebt u natuurlijk graag een persoonlijke contactpersoon waarmee u de opbouw van uw site kan bespreken. Indien u in de provincie Antwerpen woont komen wij graag een keertje gratis langs om samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

website laten maken

Maak een afspraak

website laten maken antwerpen

Wij bespreken dan de dingen waar u op moet letten qua inhoud voor een goede ranking in google (SEO). We kijken welk soort website best bij uw bedrijf aanleunt. Verder geven we je ook de nodige tips & tricks qua usability en de juiste reclame voor uw product. Een offerte wordt opgesteld na een persoonlijk gesprek. Dus je website laten maken Antwerpen ? Aarzel niet om ons even te bellen of je gegevens achter te laten op onze contactpagina.

Vanaf 699 €

website laten maken antwerpen

Wist je trouwens dat je reeds een website kan laten maken voor ongeveer een 500 euro? Dan heb je al een mooie website met een 3-tal pagina’s. Een voorbeeld hiervan vind je hier
Wil je echter voor het serieuzere werk gaan met meer pagina’s een uitgekiend design, eventueel een klantenforum of een webshop ? Hiervoor kan je de prijzen terugvinden in onze tabel op website laten maken kosten.

Prijs / Kwaliteit

website laten maken antwerpen

Website laten maken Antwerpen ? Ozon Webdesign is webedesign en grafisch ontwerp met reeds meer dan 10 jaar ervaring, een snelle opvolging en een prijs / kwaliteit verhouding waar de meeste webbureaus niet aan kunnen tippen. Bekijk snel onze portfolio, laat je overtuigen en contacteer ons voor een afspraak! of kijk ook eens bij website laten maken


 

website laten maken

  Responsive websites.

 Gratis basis SEO

 Vanaf 699 €

 Doorgedreven dienst naverkoop.

 

Het leveren van mooie en duurzame groei voor onze klanten komt niet zomaar uit een hoekje.

Het vergt expertise, creativiteit, tijd en een zorgvuldige planning.

Website laten maken Antwerpen

Woon je in Antwerpen of is jouw onderneming gevestigd te Antwerpen ? Dan komen wij graag een keertje langs om jouw ideeën te bespreken en een een keertje samen te brainstormen over een nieuwe website. Ozon Webdesign is een multidisciplinair servicebureau dat niet enkel websites bouwt maar ook grafisch werk verricht. Lay-out van magazines, ontwerp van logos, studiofotografie, Zoekmachine-optimalisatie, mailings of adwords campagnes. Voor alles hebben wij een oplossing. Op zoek naar Website laten maken Antwerpen ? Ozon is zuurstof voor jouw onderneming!

Waar wij bij Ozon Webdesign prat op gaan is de gebruikerservaring. De bezoeker moet een aangenaam gevoel krijgen wanneer hij met jouw bedrijf in contact komt. Door onze jarenlange ervaring en onderzoek naar usability wordt jouw website een plek waar je bezoeker snel de gezochte informatie kan vinden en aangezet wordt tot een eerste contact of aankoop. Wij proberen ook de kosten website laten maken zo laag mogelijk te houden. Dit kunnen wij doen door het gebruik van een CMS systeem dat zijn diensten qua usability reeds lang bewezen heeft.

Spreek je publiek aan!

Het is steeds belangrijker om gezien te worden. Het internet speelt hierin een grote rol. Daarom willen ook meer kmo’s een website laten maken. Uw website toont uw merk online. Dit 24 uur op 24. En 7 dagen op 7. Hij representeert je bedrijf. Niet enkel rechtstreeks. Ook voor mensen die hem toevallig vinden. Via een zoekmachine. Via sociale media. Een website laten maken Antwerpen ? Wij zetten je bezoekers om in klanten. Jouw omzet stijgt !

Procedure website laten maken Antwerpen

Je bezorgt voor elke pagina content. Wij gieten dit voor jou in een mooi ontwerp.
De website voldoet aan jouw wensen. Dan wordt een domeinnaam aangemaakt. Deze moet passen bij je bedrijf of core-business. Je krijgt je webruimte toegewezen. Je site wordt online gezet. Dit is onze standaardprocedure wil je een website laten maken.

Kosten Website Basic


Het perfecte instapmodel voor de startende zelfstandige of KMO. Mooi ontwerp aangepast aan uw huisstijl. De website omvat een drietal pagina’s. Meestal is dit een homepage, een contactpagina en nog een pagina zelf te kiezen zoals bijv. een portfolio of aangeboden producten.


 Makkelijk later uit te breiden met extra pagina’s


 WordPress CMS systeem.


 Volledig responsive, dus mobielvriendelijk.


 Standaard SEO wordt toegepast, dus hoog scoren in Google.


3 pagina’s : Homepage, contact, en een pagina naar keuze.


699 €

Kosten Website Pro


Onze meestgevraagde formule. Een website op maat met ongeveer een tiental pagina’s. Uiterst verzorgde lay-out in de stijl van uw bedrijf. Foto’s worden extra gephotoshopt, er wordt extra aandacht besteed aan SEO en er worden extra plugins geïnstalleerd. Kortom, de ideale website voor de kmo.


 Makkelijk later uit te breiden met extra pagina’s


 WordPress CMS systeem.


 Volledig responsive, dus mobielvriendelijk.


 Standaard SEO wordt toegepast, dus hoog scoren in Google.


 10 pagina’s in plaats van 3 t.o.v. Website Basic.


1299 €

Website Extended


Deze formule bevat alles van de formule “website pro” maar met extra modules zoals een klantenforum of webshop. Uiteraard wordt hier ook veel aandacht besteed aan SEO en snelheid voor een optimale gebruikers-ervaring. U krijgt ook een opleiding voor het zelf aanpassen van de webshop.


 Makkelijk later uit te breiden met extra pagina’s


 WordPress CMS systeem.


 Volledig responsive, dus mobielvriendelijk.


Standaard SEO wordt toegepast, dus hoog scoren in Google.


Integratie van extra tools zoals een webshop 


2299 €

Wij werkten reeds succesvol samen met volgende partners:

Bel ons:
Directions