Zuurstof

voor jouw onderneming

Op zoek naar een  Webdesigner in Antwerpen? Onze websites en webshops genereren meer bezoekers en verkopen. Ze zijn mooi, werken perfect en richten zich volledig op de gebruikerservaring. 

website laten maken
website laten maken

   Webdesigner Antwerpen maakt websites volgens de regels van de kuns. Het is van groot belang dat jouw website mooi oogt en aangepast is aan je huisstijl. Met een jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en webdesign zorgt Ozon Webdesign voor een mooi ontwerp.

website laten maken

Aanwezigheid in de zoekmachines is echter minstens zo belangrijk. Een mooie website die niemand vindt in Google heeft immers geen zin. Wij houden bij het maken van uw website of webshop steeds rekening met SEO voor een hoge score in Google. Bekijk onze pagina over SEO voor meer informatie.

Webdesigner Antwerpen – Ozon Webdesign hanteert een zeer duidelijke prijssetting. Wij maken op voorhand een offerte op waar wij ons ook aan houden zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bekijk onze pagina kosten website laten maken  om onze prijzentabel te bekijken. 

webshop laten maken

Webdesigner Antwerpen Ozon Webdesign is een bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van specifiek webdesign. 

We zijn gericht op de studie en inzet van websites, ontworpen om hoog te scoren in de Google en andere zoekmachines en klantvriendelijke websites met een hoge technologische toegevoegde waarde.

Met meer dan 600 verwezenlijkingen op (Internet, intranet en extranet) evenals “klassieke” N-tier toepassingen en vooral cliënt/server. Sinds de oprichting is Ozon Webdesign in staat geweest om meer dan 350 klanten aan te trekken en te behouden. Innovatie, creativiteit en energie zijn altijd de rode draad van onze acties geweest.

In een moeilijke situatie en in een zeer volatiele markt ontwikkelde Ozon Webdesign haar activiteit door de permanente verovering van nieuwe klanten en de loyaliteit van degenen die ons hebben vertrouwd voor al die jaren.

Sinds de oprichting is het bedrijf, dankzij een rigoureuze visie, in staat geweest om in harmonie met haar klanten websites te ontwikkelen. We hebben altijd het hoofd koel gehouden, zelfs tijdens de waanzin van de vroege dagen van het internet.

 

Wij werkten reeds succesvol samen met volgende partners:

Enkele klanten met een woordje uitleg.

Ozon en Van Tricht

 

Voor de alombekende kaasmeester Van Tricht uit Antwerpen hebben wij een drietalige website met geïntegreerde webshop gemaakt. Bekijk vooral ook onze “super search” functie waarbij kazen geselecteerd kunnen worden door middel van land van herkomst, soort kaas en soort melk.

Neem gerust eens een kijkje op www.kaasaffineurs-vantricht.be

Loodswezen en Ozon

 

O-design werkt samen met het ministerie van de Vlaamse gemeenschap voor het grafisch werk van het Loodswezen Antwerpen. zo maken wij voor hen oa een magazine en heeft O-Design de bedrijfswebsite ontwikkeld

Bekijk het magazine in pdf-formaat Springtij.

Middelheim ziekenhuis

 

Het Middelheim ziekenhuis Antwerpen koos voor O-Design om voor hun afdeling hartchirurgie een website te laten maken. Hierop moest alle info komen te staan die hartpatiënten zoeken wanneer ze overwegen om een hartoperatie te ondergaan. Verder werd er ook optimalisatie op de site toegepast voor een betere ranking in Google

Bekijk de nieuwe site www.hartchirurgie-antwerpen.be

Ervaringen van gebruikers

“Wij waren voor onze online shop voor fifties kleding reeds lang op zoek naar een betrouwbare webdesigner in Antwerpen. We hebben hem gevonden! 🙂

Sarah Jacobs


“Wij waren zeer tevreden met de volledige opvolging van onze website. Jonathan stond steeds voor ons klaar wanneer wij een vraag hadden ivm onze webshop en heeft ons tevens een goede opleiding gegeven zodat we nu zelf aanpassingen kunnen maken aan onze website.”

Sebas, Antwerpen

Hoog scoren

De belangrijkste reden waarom u op de eerste pagina van Google wil staan, is dat u zichtbaar wilt zijn voor iedereen die uw product / dienst nodig heeft. 

En als u zaken doet, moet u ook weten dat 93% van alle aankoopbeslissingen begint met een online zoekopdracht. 

Wanneer jouw website opvalt en hoog scoort in Google heb je dus meer een groter aantal potentiële klanten en een betere verkoop. Bekijk onze pagina SEO bureau Antwerpen voor meer info.

Webdesigner Antwerpen

Is jouw onderneming gesitueerd in het Antwerpse of in Antwerpen zelf? Dan komen wij graag een keer vrijblijvend langs om te kijken wat wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen. Ozon Webdesign ligt in hartje Antwerpen, dus er is niet alleen online contact maar ook een fysiek adres waarop u steeds kan terugvallen bij vragen. Ozon Webdesign – Webdesigner Antwerpen is één van de meest gekende webdesigners in Antwerpen Bekijk snel onze pagina website laten maken Antwerpen of bezoek onze contactpagina

Kosten website laten maken

Het is belangrijk dat u op voorhand de kosten om een website te laten maken kent.  Daarom hebben wij een duidelijke tabel ontwikkeld. Hierop kan u perfect op voorhand de prijs van uw website inschatten. Zo staat u later niet voor verrassingen want dit is voor beide partijen onaangenaam. Daarom houden wij ons steeds aan de vooropgestelde prijzen. Indien er extra werken moeten worden uitgevoerd contacteren wij u steeds eerst met een uitgebreide offerte. Pas wanneer wij uw goedkeuring hebben gaan wij de aanpassingen maken.  Bekijk onze pagina Kosten website laten maken.

Ozon Webdesign is in de eerste plaats een samenhangend en gepassioneerde onderneming. Continue technische innovatie op onze 2 grote kernen van handel en constant luisteren naar onze klanten laten ons toe om steeds up to date  te zijn in onze markt.

Ons doel is: de kwaliteit en de strengheid van grote software bedrijven voor KMO’S-SMIs klanten te behalen door de creativiteit en responsiviteit van een kleine structuur tegen betaalbare kosten.

Onze beste reclame zijn onze klanten!

Door onze positionering als een “tech Agency”, scannen we een zeer breed spectrum; Van Grafisch ontwerp over webdesign tot SEO of zoekmachine optimalisatie.

Waarom bij ons een website laten maken ? Als gerenommeerde webdesignstudio heeft Ozon webdesign sites gebouwd voor kleine en grote bedrijven in verschillende sectoren en industrieën. Of u nu een zelfstandige fotograaf of een groot e-commercebedrijf bent, onze op maat gemaakte webdesigndiensten zullen uw bedrijf katapulteren naar online succes.

Het is belangrijker dan ooit om een gedegen digitale aanwezigheid op het web te hebben. Voor elk bedrijf begint dat met een goed ontworpen, praktische website of webshop die bezoekers aanspreekt. Uw website is uw meest essentiële marketingtool, dus het moet perfect zijn. Bij Ozon Webdesign hebben we een passie voor het bouwen van aangepaste webapplicaties die functioneel en gemakkelijk te navigeren zijn, maar er ook mooi uitzien. 

 

Contacteer ons snel! Ozon webdesign, zuurstof voor jouw onderneming. 

Vind je niet wat je zoekt? Kijk ook eens op onze pagina Website laten maken voor meer informatie.

Bel ons:
Directions